Hostellerie Vivendum*
Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten | €€€Luxe overnachting incl. ontbijt en 5-gangen gastronomisch Michelin diner € 159,-
Hostellerie Vivendum*
Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten | €€€Luxe overnachting incl. ontbijt en 5-gangen gastronomisch Michelin diner € 159,-
Restaurant Week
Luxe overnachting incl. ontbijt en 5-gangen gastronomisch Michelin diner
€ 159,-
Hostellerie Vivendum* is gelegen in Dilsen-Stokkem in een oude Kapelaanse woning dat dateert uit 1736. Vivendum* en bezit 1 Michelinster en 16 Gault&Millau punten.
Hostellerie Vivendum* heeft diverse stijlen, elke kamer heeft haar eigen kenmerken wat zorgt voor een unieke ervaring; romantisch, chique, modern en landelijk tegelijk! Naast een heerlijke overnachting kun je genieten in het geweldige restaurant met dagverse producten.
Het prachtige tuinterras is bekroond als mooiste terras van België. Waan je in een groene oase van rust en geniet tijdens de zonnige momenten van een heerlijke locatie.
Om deze bijzondere smaakervaring en geweldige overnachting met jou te delen, biedt Vivendum* speciaal voor de Nationale Restaurant Week een gastronomisch 5-gangen Michelin diner met overnachting en ontbijt voor maar € 159,- p.p.!
+ Deze hostellerie werkt met een aanbetaling. Door beperkte beschikbaarheid kan kosteloos annuleren tot 7 dagen op voorhand.
+ Naast de bevestiging van Diningcity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel. De reservering is pas definitief nadat je deze hebt ontvangen. Dit gebeurt meestal binnen 12 uur.
+ Prijs is exclusief toeristenbelasting belasting.
Wat 26 mensen zeggen over Hostellerie Vivendum*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gekozen voor dineren en overnachting in Vivendum.
Mooie moderne rustige kamer.
Alleen jammer dat je geen frigo hebt of koffiezet op de kamer.Noch een flesje water bij aankomst.
Er is ook geen honestybar.
Het ontbijt was lekker, en vriendelijke bediening.
Het eten was zeer lekker.
Van amuse tot de main course...
Gekozen voor dineren en overnachting in Vivendum.
Mooie moderne rustige kamer.
Alleen jammer dat je geen frigo hebt of koffiezet op de kamer.Noch een flesje water bij aankomst.
Er is ook geen honestybar.
Het ontbijt was lekker, en vriendelijke bediening.
Het eten was zeer lekker.
Van amuse tot de main course kon het ons bekoren.
Het hoofdgerecht kwartel viel minder in onze smaak.
De mignardise kar was een tof extra.
We kozen voor het bijpassend wijnarrengement. De sommelier kon de wijnen met flair benoemen.
Rijkelijk bediend.
Er heerst een warme vriendelijke sfeer.
Wij waren hier al eens geweest in de zomer van 2022. Toen viel het ons tegen.
Wij waren last- minute op zoek naar een fijne plek om te eten. Toevallig kwamen wij het arrangement van restaurantweek tegen. Voor het genot pakte het het arrangement met overnachting.
Eenmaal aangekomen wordt je vriendelijk naar e...
Lees hele reviewWij waren hier al eens geweest in de zomer van 2022. Toen viel het ons tegen.
Wij waren last- minute op zoek naar een fijne plek om te eten. Toevallig kwamen wij het arrangement van restaurantweek tegen. Voor het genot pakte het het arrangement met overnachting.
Eenmaal aangekomen wordt je vriendelijk naar een kamer gebracht. Redelijk vochtige kamer maar prima om te overnachten na een avondje tafelen.
Rond 19:00 uren schoven wij aan voor het diner en beginnen de avond relax met een cocktail en de amuses. Helaas kennen ze de term ‘relax’ niet bij dit etablissement. De eerste amuses stonden er net en de volgende kwamen alweer.
Het eerste gerecht volgende snel, we hadden de cocktails nog niet eens op. De toelichting van de sommelier is snel en onpersoonlijk. Als echte wijn- spijs liefhebbers ging ons de zin al snel over.
De gerechten waren ‘prima’. Maar kende zeker geen ‘wow-moment’. Feedback en opmerkingen werden passief agressief ontvangen de zwarte brigade. Deze veranderde gedurende de avond ook van ‘gemaakt vriendelijk’ naar ‘ongenuanceerd bot’.
Bij menig sterrenjaar kunnen wij makkelijk een avondje dineren tot een uur of 23:00 om vervolgens door te gaan naar een goed digestief. Bij de vraag of er een Espresso Martini kan worden gemaakt kregen we het antwoord:” deze fles hebben we niet meer.”
De entourage en de zwarte bridage maakte de avond voor ons een deceptie. Het is was prima maar de wijnen waren niet altijd in balans.
We komen gemiddelde één tot twee keer per kwartaal bij een 1 of 2 sterrenzaak in Europa. Dit ook voor ons werk. Deze locatie slaan we de volgende keer over.
Klein detail: we moesten bij het arrangement nog 271 euro bij betalen. Normaal is dit geen probleem. Maar voor deze ervaring een totale misser
Het eten was top. De bediening was top. Echt alles!! We hebben superhard genoten en komen zeker terug.
Het is makkelijk ! Alles was perfect !
In een woord een geweldig ervaring.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Dilsen-Stokkem e.o.
Over Hostellerie Vivendum*
Keuken: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
Aan de oevers van de Limburgse Maas ligt het idyllische dorpje Dilsen-Stokkem. Alex en Marianne Clevers verbouwden hier een in 1734 gebouwde oude kapelaanswoning om hun droom te laten uitkomen en deze in te richten als restaurant en hotel. Tijdens de verbouwing is de historie van het gebouw in ere hersteld. Zo zijn de eeuwenoude schouwen en troggewelven door het hele pand nog steeds goed zichtbaar.
Het sterrenrestaurant is modern en een prachtige plek voor liefhebbers van gastronomie en kalmte. De zithoek met lage fauteuils en een open haard maakt het compleet.
Chef-kok Alex geeft aan tafel tekst en uitleg over zijn lichte en verfijnde gerechten. Alex kookt Frans met zoveel mogelijk streekgebonden producten.