Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau menu
€ 56,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Sal do Mar is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau menu bij restaurant Sal do Mar voor maar € 56,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau menu
€ 46,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Sal do Mar is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Gault&Millau menu bij restaurant Sal do Mar voor maar € 46,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 227 mensen zeggen over Sal do Mar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Met liefde en passie gemaakte gerechten, dat zie je en proef je.
Wederom heerlijk gegeten
We hebben heerlijk gegeten, verrassende smaak combinaties en prachtig uitziende gerechten!
Heerlijk eten.
In begin duidelijk vragen of er nog rekening moest worden gehouden met speciale zaken wat we niet wilden eten.
Enige minpuntje bij de vraag of orgaanvlees een probleem zou zijn we daar negatief op reageerden maar dat achteraf dat als extra op de nota kwam. Zou netjes zijn dat gelijk te vermelden.
Maar dat extra was wel de moeite waard en maakte de hoofdmaaltijd wel af.
Een feestje voor het smaakpallet. Geen overheersende smaken, juist heel erg in balans.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rhenen e.o.
Over Sal do Mar
Keuken: Modern
In een ongedwongen en informele sfeer genieten van verfijnde smaken en mooie wijn-spijs combinaties. Daarvoor ga je naar fine dining restaurant Sal do Mar in Rhenen.
Chef-kok Zoë en haar man, gastheer en sommelier Ralph Jonker, runnen Sal do Mar nu samen meer dan acht jaar in het centrum van Rhenen. Ze zijn continue bezig met het ontdekken van nieuwe smaken en werken met de mooiste producten om hun bedrijf steeds naar een hoger level te brengen. Hun liefde en passie voor lekker eten en mooie bijpassende wijnen delen ze graag met hun gasten.
Keuze uit een regelmatig wisselend 4-, 5- of 6- gangen menu. Welke uit te breiden zijn met diverse signatuur gerechten.
Graag bij de reservering allergieën en/of dieetwensen aangeven.