Restaurant Week
3-gangen Bib Gourmand lunch
€ 35,-
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Umami by Han Amsterdam serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Bib Gourmand lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Umami by Han Amsterdam? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 35,-.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Bib Gourmand diner
€ 35,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Umami by Han Amsterdam is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Bib Gourmand diner bij restaurant Umami by Han Amsterdam voor maar € 35,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 121 mensen zeggen over Umami by Han Amsterdam
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ik rad het aan iedereen om een keer daar te gaan eten om de Aziatisch smak te proeven!
Genoten van bijzondere gerechten en attente bediening!
Ondanks dat er een paar kleine dingetjes 'fout' gingen was het een heerlijke avond: mooie gerechten, zeer aardig personeel en een mooie ambiance.
Het eten is top, menu lijkt uitgebreid genoeg voor iedereen en smaakt goed. Maar service is traag en ongeorganiseerd en helaas draagt dit enorm bij aan de totale ervaring. Was ook warme avond en geen airco en ventilator staat uit. Uiteindelijk gevraagd om deze aan te zetten, waarom staat deze niet standaard aan zoda...
Lees hele reviewHet eten is top, menu lijkt uitgebreid genoeg voor iedereen en smaakt goed. Maar service is traag en ongeorganiseerd en helaas draagt dit enorm bij aan de totale ervaring. Was ook warme avond en geen airco en ventilator staat uit. Uiteindelijk gevraagd om deze aan te zetten, waarom staat deze niet standaard aan zodat je niet zweterig aan tafel zit?
Hadden een reservering maar geen tafel klaar, rondje lopen door half lege restaurant op zoek naar tafel voor 2 is heel apart. Bij bar 1 persoon die drankjes klaarmaakt, prima als je alleen frisdrank serveert maar met cocktails op menu (wat tijd kost) zou een extra bar persoon handig zijn. Uiteindelijk gegeten en drankjes gecanceld, duurde te lang.
The food was okay, just nothing special. The threshold to be included in the Michelin guide has been significantly lowered if this restaurant is included. The service was slow even though we were one of five tables. Portions are very small but because the service was so slow, we were over our hunger at the end of the meal.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Umami by Han Amsterdam
Keuken: Aziatisch
Bij UMAMI by Han draait alles om social dining. Het delen van eten brengt mensen dichter bij elkaar. Dit is een belangrijk uitgangspunt in de Chinese cultuur.
Oriental Bar & Kitchen UMAMI by Han Amsterdam is een modern restaurant waar je kan genieten van een snelle zakelijke lunch (40 minuten), van speciale thee's en koffie's, overheerlijk Asiatisch finger food, of een uitgebreid 3-gangen diner waarbij iedereen 6 gerechtjes krijgt om te delen.
UMAMI by Han Amsterdam maakt gebruik van verse ingrediënten, lichte gerechten en samen met de ruime diversiteit aan verse sappen en thee combinaties maakt dit een super match met de gezonde visie van chef Han Ji.
Naast zoet, zuur, zout en bitter, wordt umami wetenschappelijk erkend als de vijfde basissmaak. Umami komt voort uit het Japans en betekent letterlijk ‘heerlijke smaak’. Dit omdat de meeste ingrediënten die een hoge hoeveelheid umami bevatten veelal als ‘heerlijk’ worden ervaren.
Umami-ingrediënten worden veel in Chinese keukens gebruikt. Denk aan verse zalm, sojasaus, rijstwijn en paddenstoelen. De term is weliswaar niet overal even bekend, maar de smaak kennen wij onbewust al veel langer.