Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 55,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant De Nieuwe Polderkeuken voor maar € 55,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 137 mensen zeggen over De Nieuwe Polderkeuken
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We komen hier al jaren met veel plezier. Het eten en bijpassende wijnen zijn altijd weer een genot. De sfeer is goed en de bediening erg vriendelijk. We zullen hier zeker nog jaren blijven komen.
Eten was prima en goed verzorgd, mooie bord opmaak. Ook goed ingespeeld op dieet wensen.
Verrassend goed
Alles was dikke prima. Restaurant op de eerste verdieping met leuk uitzicht over het plein. Top eten en een zeer persoonlijke bediening, waardoor je je welkom en op je gemak voelt. Absolute aanrader.
Zonder enige voorkennis en een heerlijke spanning over wat ons te wachten stond zijn we richting Stolwijk gereden. We hebben in een zeer prettige ambiance van een voortreffelijk 5 gangen-diner genoten. Mede door de zeer kundige en aangename kelner. Proficiat en bedankt aan de gehele staf
Plattegrond Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.
Over De Nieuwe Polderkeuken
Keuken: Frans
Proef de polder bij De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk!
Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken ligt dan ook midden in het Groene Hart. Er wordt gewerkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat je de smaakvolle producten uit de polder zelf kunt ervaren.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.
Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.
Kom genieten van de heerlijke gerechten van De Nieuwe Polderkeuken!