Restaurant Week
3-gangen shared dining
€ 38,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Strik op de Dijk is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen shared dining bij restaurant Strik op de Dijk voor maar € 38,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beef Tataki
Geroosterde steak met een gember ponzu
Bao Bun pulled chicken
Gestoomd Bao broodje met pulled chicken
***
Gyozas 4st
met een vulling van Japanse kip en bos uien
Thai Chickenwings
Kippenvleugeltjes met een mild pittige thaise saus
***
Bavette
Flanksteak met pariessiene boter en aardappel alumette
Zalm Tsuyu
Op de huid gebakken zalm met een appelstroop/tsuyu lak
Zoete aardappel friet en Cajun friet
Zoete aardappelfriet
met parmezaanse kaas en truffel mayo
Cajun Friet
met chili mayo
Restaurant Week
3-gangen shared dining incl. dessert
€ 45,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Strik op de Dijk is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen shared dining incl. dessert bij restaurant Strik op de Dijk voor maar € 45,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beef Tataki
Geroosterde steak met een gember ponzu
Bao Bun Rendang
Gestoomde bao bun broodjes gevuld met Indonesische rendang
***
Gyozas
Gevuld met japanse kip, bosui en wasabi mayo
Sticky thai Chicken wings
Kippenvleugeltjes met een mild pittige thaise saus
***
Bavette
Flanksteak met pariessiene boter en aardappel alumette
Zalm Tsuyu
Op de huid gebakken zalm met een appelstroop/tsuyu lak
Zoete aardappel friet en Cajun friet
Zoete aardappelfriet
met parmezaanse kaas en truffel mayo
Wat mensen zeggen over Strik op de Dijk
Dit is echt een aanrader! Ontzettend lekker gegeten bij Strik op de dijk. We hadden een 3 gangen shared dining menu met 2 gerechtjes per gang. Het was heerlijk, gevarieerd en de porties waren precies goed. Vooraf hadden we nog een broodje met aioli besteld, ook een aanrader. De chef maakt er echt een feestje van. En...
Lees hele reviewDit is echt een aanrader! Ontzettend lekker gegeten bij Strik op de dijk. We hadden een 3 gangen shared dining menu met 2 gerechtjes per gang. Het was heerlijk, gevarieerd en de porties waren precies goed. Vooraf hadden we nog een broodje met aioli besteld, ook een aanrader. De chef maakt er echt een feestje van. En eigenaresse Sherley is superlief en vriendelijk en weet hoe ze je het naar de zin moet maken. Verwacht veel gezelligheid in een ongedwongen sfeer.
Heerlijk gegeten in een gezellige zaak. Ongedwongen sfeer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Strik op de Dijk
Keuken: Shared dining
Restaurant Strik op de Dijk is een culinaire parel in het hart van Rotterdam. Niet ver van het drukke Blaak biedt dit charmante restaurant een een unieke eetervaring waar gastronomie en gastvrijheid samenkomen. Bij Strik op de Dijk staan seizoensgebonden en lokale producten centraal, en elk gerecht wordt met zorg en vakmanschap bereid door de getalenteerde chef-kok en zijn team. Het menu is een weerspiegeling van de rijke culinaire tradities van de regio, gecombineerd met moderne technieken en creatieve presentaties.