Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau diner
€ 37,99
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Bar Gui is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Bar Gui voor maar € 37,99? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 37,99
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Bar Gui serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Bar Gui? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 37,99.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.
Wat mensen zeggen over Bar Gui
We had the 3-course surprise menu for lunch and it was very good. Will definitely come again, even without surprises :)
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bar Gui
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Bar Gui aan de Prinsengracht in Amsterdam is de nieuwe culinaire hotspot van chef-kok Guillaume de Beer, bekend van de Breda Group. In de sfeervolle kelder van het voormalige Café Bistro de Fles kookt De Beer zijn levensverhaal. Elk gerecht op de kaart heeft een connectie met zijn leven en loopbaan. De keukenstijl is simpel, met de nadruk op het product. Geen overbodige smaken, schuimpjes of gelletjes, maar een ruim stuk van het hoofdingrediënt, aangevuld met een saus vaak gemaakt van hetzelfde product. Bij Bar Gui zijn de bereidingen perfect en de sauzen subliem. Denk aan boterzachte makreel met mandarijndressing en gemberolie, of gegrilde spitskool met Oude Remeker kaas en wintertruffel.
De menukaart weerspiegelt de Bretonse en Brabantse invloeden van De Beer. Hij neemt je mee langs de kust van Bretagne, een plek waar hij als kind veel tijd doorbracht en nog steeds elke zomer naartoe gaat. Bij Bar Gui wordt gewerkt met een vast menu, een ‘carte blanche’, waarbij gasten verrast worden door de culinaire hoogstandjes van De Beer. Met dit concept heeft hij al snel een eerste koksmuts weten te bemachtigen. Naast Bar Gui is De Beer ook eigenaar van Paindemie in Amsterdam. Na zijn vertrek bij The Breda Group koos hij voor het zelfstandig ondernemerschap om weer eigen baas te zijn.