Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch + aperitief
€ 85,-
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Bistrôt Le Ciel serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch + aperitief .
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Bistrôt Le Ciel? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 85,-.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner + aperitief
€ 85,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Bistrôt Le Ciel is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner + aperitief bij restaurant Bistrôt Le Ciel voor maar € 85,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 3 mensen zeggen over Bistrôt Le Ciel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Uitstekend gegeten. Zeer vriendelijke bediening.
Lekker en gezellig
Uitstekend
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lanaken e.o.
Over Bistrôt Le Ciel
Bistrôt Le Ciel, gelegen in het prestigieuze luxehotel La Butte aux Bois in Lanaken, biedt een verfijnde Frans-Belgische keuken met wereldwijde invloeden. Chef Pieter Beurskens creëert toegankelijke en verrassende gerechten die zowel de traditionele als de moderne smaakpapillen aanspreken.
Het restaurant is een visueel spektakel, met een transparant interieur dat wordt verfraaid door een subtropische boom en een rijkdom aan decoratieve objecten zoals ammolieten, gogottes, kristallen, mineralen, versteend hout en sieraden van edelstenen, ontworpen door Jochen Leën. Deze natuurlijke en verfijnde elementen benadrukken de aardse schoonheid en harmonie die kenmerkend zijn voor La Butte aux Bois.
Onder het glazen dak, omringd door hangend groen en een weelderige moswand, straalt het interieur frisheid en elegantie uit. Bij mooi weer nodigt het groen omgeven terras met een nieuwe buitenbar uit tot ontspanning, waar je kunt genieten van een heerlijke cocktail of klassieke gin-tonic.
Chef Beurskens' gevarieerde bistrokeuken biedt onder andere oosters afgewerkte tartaar van rund, sappige lamsziel met romanesco, tomaten en portsaus, en gepolijste Franse gerechten met een Italiaanse twist zoals terrine van foie gras en hert in Grand Veneur-saus. Het vakmanschap en de eerbied voor culinaire traditie maken een bezoek aan Bistrôt Le Ciel een onvergetelijke ervaring.