Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Miri Mary

Indiaas | Menu

3-gangen Chef's lunch € 26,95

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 26,95

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Miri Mary serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Miri Mary? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 26,95. De 3-gangen lunch bestaat uit een granola bowl, een lunchgerecht en een dessert.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Miri Mary

Schrijf een review en deel je foto's

"Viel tegen"
5.0 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 5

Lunch in het kader van de restaurantweek viel tegen. Yogurt met fruit vooraf brood met chickenbuttersaus en pancakes met zoete saus als dessert. Te zoet en te zwaar.

De tweeling op 01 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Miri Mary

Keuken: Indiaas

Bij Miri Mary in Amsterdam komen de subtiele aroma's van India samen met de levendige sfeer van de westerse wereld. Hier ontdek je een menu dat doordrenkt is met tijdloze familierecepten en culinaire flair. Het is de perfecte plek om samen te komen met vrienden en familie, waar verhalen worden gedeeld en herinneringen worden gemaakt over smaakvolle gerechten en verrassende cocktails. Vergeet niet een bezoek te brengen aan deze levendige plek waar de geuren van India je verwelkomen en een onvergetelijke ervaring beloven.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden