Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

't Binnenhof

Europees, Nederlands | €€ | Menu

3-gangen Chef's diner € 49,55 € 34,95

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 49,55 € 34,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant 't Binnenhof is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant 't Binnenhof voor maar € 34,95? Reserveer dan nu!
Bij het 3-gangendiner kan er als voorgerecht gekozen worden tussen Tomaten- of mosterdsoep, steak tartaar, gemarineerde zalm of bietentartaar. Voor hoofd biefstuk met pepersaus, zalm met antiboise of vegetarische quiche en om af te sluiten een brownie met vanille-ijs als nagerecht.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 39,95 € 26,95

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant 't Binnenhof serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant 't Binnenhof? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 26,95.

Bij de 3-gangenlunch kan er gekozen worden tussen mosterd- en tomatensoep, salade zalm, geitenkaas of tartaar / uitsmijter ham/kaas of kroketten op brooden en om af te sluiten een brownie met vanille-ijs als nagerecht.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over 't Binnenhof

Plattegrond Alle restaurantdeals in Paasloo e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Binnenhof

Keuken: Europees, Nederlands

In het pittoreske dorpje Paasloo, te midden van de betoverende natuur van Overijssel, ligt Restaurant 't Binnenhof als een parel verscholen. Dit charmante etablissement, gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied 'de Weerribben', verwelkomt zijn gasten met de warmte van een echt familierestaurant. Met zijn idyllische ligging op een uitgestrekt boerenerf, omgeven door een weelderige tuin met speeltoestellen, biedt 't Binnenhof een oase van rust en ontspanning. Maar wat 't Binnenhof echt bijzonder maakt, is de onvergetelijke ervaring die ze hun gasten beloven. Of het nu gaat om een gezellige middag, een sfeervolle avond of een ontspannen weekendje weg, dit restaurant staat garant voor culinair genot en onbezorgd vermaak. Van verfijnde gerechten tot aanstekelijke activiteiten, 't Binnenhof laat geen wens onvervuld. Laat je onderdompelen in de gezellige sfeer en laat je verwennen door de gastvrijheid die dit bijzondere plekje te bieden heeft.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Paasloo e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden