Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Flore**

Modern | €€€ | Menu
9,4 (3 reviews)

Wat 3 mensen zeggen over Flore**

9.4 Gebaseerd op 3 reviews. 67% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"An Amazing Experience"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

It was an amazing food event to have dinner @Flore. I didn´t know you could taste so many nice flavors in one bite. It was truly an adventure with every dish. The staff were amazing and made us feel very welcome and special. They were extremely helpful to provide a taste thrill whilst also working around our food a...

Lees hele review

It was an amazing food event to have dinner @Flore. I didn´t know you could taste so many nice flavors in one bite. It was truly an adventure with every dish. The staff were amazing and made us feel very welcome and special. They were extremely helpful to provide a taste thrill whilst also working around our food allergies. We could even have a peak in the kitchen and sit at the Chef's table where the magic was created. Thank you very much for a great experience.

Alfie & Elsie op 12 april 2024
Geverifiëerd

"Hulde voor de sommelier "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat terughoudend voor het wijnmenu gezien enkele recensies. Toch maar gedaan en verrast. Geen doorsnee klassiekers maar ook mooi wijn uit Hongarije en Oostenrijk. Er was niets mis met de hoeveelheid. De uitnodiging om van enkele amuse aan de Chefs table te genieten was top. Hulde.

Paul De Wit op 31 maart 2024
Geverifiëerd

"The portion is so small"
8.3 Keuken 5 | Service 10 | Sfeer 10

The lunch menu portion is so small, it is like a joke

bean op 17 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Flore**

Keuken: Modern

Gelegen in het hart van Amsterdam is restaurant Flore**. Bij Flore** zit je bij Chef Bas van Kranen aan tafel en wordt je helemaal in de watten gelegd met tongstrelende creaties en gastvrije service. Het interieur is warm en het beperkt aantal tafels geeft een intieme sfeer. De kookfilosofie van Bas van Kranen staat in het teken van "conscious fine dining". Geniet van hoogstaande gerechten die zijn bereid met lokale en eerlijke ingrediënten afkomstig van kleine boerderijen en duurzame visboeren. Hij heeft zijn eigen unieke kookstijl waarbij het product in de schijnwerper staat. Hij kookt met verse en pure producten, zonder teveel poespas. Zijn kookkunsten en zijn visie zijn niet onopgemerkt gegaan. Zo is Flore** bekroond met 2 Michelinsterren en een Groene Michelinster. Ontdek Flore** en laat je meenemen op een onvergetelijke culinaire reis.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden