Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 20 oktober!

Villa Bodelaeke

Frans | €€€ | Menu
8,8 (11 reviews)
73% aanbevolen

3-gangen Verrassingsdiner € 37,50

Villa Bodelaeke

Frans | €€€ | Menu
8,8 (11 reviews)
73% aanbevolen

3-gangen Verrassingsdiner € 37,50

Restaurant Week
3-gangen Verrassingsdiner
€ 37,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Villa Bodelaeke is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Verrassingsdiner bij restaurant Villa Bodelaeke voor maar € 37,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 11 mensen zeggen over Villa Bodelaeke

8.8 Gebaseerd op 11 reviews. 73% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Niet onder de indruk"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Helaas te veel kleine dingetjes die de beleving verstoorden. Ondanks dat er nog veel tafels beschikbaar waren, werden de tweetjes heel dicht bij elkaar gezet. Ik rook helaas het muffe colbertje van de buurman. Ook zaten we vlakbij een groep van 6 vriendinnen die zo’n lol hadden (leuk hoor, maar zet die dan iets verd...

Lees hele review

Helaas te veel kleine dingetjes die de beleving verstoorden. Ondanks dat er nog veel tafels beschikbaar waren, werden de tweetjes heel dicht bij elkaar gezet. Ik rook helaas het muffe colbertje van de buurman. Ook zaten we vlakbij een groep van 6 vriendinnen die zo’n lol hadden (leuk hoor, maar zet die dan iets verder weg van de rest, want dat kon je verwachten) dat we echt over tafel moesten buigen om elkaar te verstaan. De entourage an sich was wel mooi.
Het eten was oké. De bisque wel wat zout, het groentengarnituur bij de royale sukade wat karig, maar dat komt wellicht door de lage prijs ivm restaurantweek-menu. Er was goed rekening gehouden met het feit dat ik Koolhydraatarm eet. Helaas kreeg manlief óók geen aardappelgratin (de buren wel) en ook ongezoete room bij de gebakken ananas (vond ik heerlijk, maar hij krijgt dat niet weg) Bij de groep van 6 was iemand die vegetarisch at en eentje die geen uien at, dan krijgt de rest van de tafel wel ‘gewoon’ eten. Waarom mijn man dan niet? Omdat bij het broodje vooraf wel keurig gevraagd was of hij dat wél wilde, verwachtten we ook niet dat het hoofd- en nagerecht voor hem Koolhydraatarm geserveerd zou worden. Bij het hoofdgerecht dachten we nog dat er misschien nog iets aan garnituur bij zou komen dus niet direct aan de bel getrokken. Voor het dessert zei ik nogmaals dat ík dus geen ijs eet, daarmee implicerend dat er alleen voor mij een alternatief gemaakt hoefde te worden. Nogmaals: ik vond het wel heel fijn dat ze voor mij wel kha gemaakt hebben en ook snappen wat dat inhoudt (op de ananas na).
Samenvattend: prima restaurant om te dineren, maar ruimte voor verbetering en daarom de hoge score (nog) niet waardig.

MJH op 06 oktober 2024
Geverifiëerd

"Uiterst teleurstellend"
5.3 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 8

I.h.k.v. De Restaurantweek met 3 pers hier gegeten, een had vegetarisch menu. Voorgerecht was een bisque met zeevruchten, die erg zout was en de daarin gelegen gamba was niet bepaald vers, zacht en onaangenaam ruikend bij kopgedeelte. Het vegetarische hoofdgerecht bestond uit een drabbige aubergine met een ijskoude ...

Lees hele review

I.h.k.v. De Restaurantweek met 3 pers hier gegeten, een had vegetarisch menu. Voorgerecht was een bisque met zeevruchten, die erg zout was en de daarin gelegen gamba was niet bepaald vers, zacht en onaangenaam ruikend bij kopgedeelte. Het vegetarische hoofdgerecht bestond uit een drabbige aubergine met een ijskoude bol Burrata, waarvan de consistentie het meest aan spons deed denken, net als de smaak. Bij hoofdgerecht geserveerde frites waren lauwwarm, droog en melig en van een dof beige kleur. Niet versgebakken en vermoedelijk warm gehouden of opgewarmd in een oven. Het dessert spande welhaast de kroon qua tegenvallers en bestond uit een chemisch smakend bolletje pistache ijs gelegen op een brok chocolade-koeklaag met een weinig caramel ertussen. De bovenlaag bestond uit een minstens 2,5 cm dikke keiharde laag chocolade waartegen het dessertbestekje machteloos bleek. Al met al een teleurstellende ervaring en zeker niet voor herhaling vatbaar.

Rob Annink op 04 oktober 2024
Geverifiëerd

"Villa Bodelaeke: culinair hoogstandje in Giethoorn"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Villa Bodelaeke is te vinden aan de rand van Giethoorn. Een prachtige locatie, die het verdient om door nog veel meer mensen ontdekt te worden. Niet alleen vanwege de prachtige entourage, de sfeervolle inrichting en de rustgevende ligging aan het water. Nee, vooral vanwege de uitmuntende keuken. Ons bezoek tijdens ...

Lees hele review

Villa Bodelaeke is te vinden aan de rand van Giethoorn. Een prachtige locatie, die het verdient om door nog veel meer mensen ontdekt te worden. Niet alleen vanwege de prachtige entourage, de sfeervolle inrichting en de rustgevende ligging aan het water. Nee, vooral vanwege de uitmuntende keuken. Ons bezoek tijdens de Restaurantweek bevestigt dat maar weer eens! Op een van de laatste zomerse septemberdagen genieten we van een heerlijk drankje op het terras. Daar krijgen we ook het voorgerecht geserveerd. Mooier kan het niet; zittend aan de waterkant staat er voor ons een prachtige bisque gevuld met o.a. (erg smakelijke) kreeftjes uit het 'eigen water' van de Wieden/Weerribben en (hoe heerlijk) een coquille. Wat een start! Genieten in alle opzichten, niet in de laatste plaats van wat onze smaakpapillen met ons delen. We zetten het feestje binnen voort waar we door de jonge en ontspannen ober ons hoofdgerecht krijgen opgediend: eend! Nee, dit keer niet uit eigen water. Maar wel op een heel specifieke, eigen manier bereid en zo mals en zo vol van smaak dat je bijna wenst er een uur van te kunnen genieten. Dat lukt natuurlijk niet, maar dankzij het serveren op warme borden kunnen we er wel de tijd voor nemen. Fantastisch en zóóóó lekker! En het dessert? Pistache-ijs met caramelcake. Prachtig om te zien en echt heerlijk om dit verrassende diner mee af te sluiten. Kortom, alleen maar complimenten. Het was niet onze eerste keer bij Villa Bodelaeke en zeker niet de laatste keer!!! We hopen dat velen ons voorbeeld volgen en komen genieten bij 'de Villa'.

Anja Bos op 30 september 2024
Geverifiëerd

"Fijne ervaring"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten! Zeer leuke en vriendelijke bediening. Ik ben snel overprikkeld en vroeg of de muziek, die heel prettig was overigens, wat zachter mocht. Dat werd meteen ingewilligd.

Annemiek Stam op 29 september 2024
Geverifiëerd

"Uitzonderlijk goed"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste. Het eten was uitzonderlijk goed. We vonden alleen de wijnen hoog geprijsd.

A. van der Werf op 07 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Giethoorn e.o.

Toon telefoonnummer

Over Villa Bodelaeke

Keuken: Frans

Aan de rand van het Overijsselse Giethoorn en het Beulakerwijde tref je Villa Bodelaeke. Het Beulakerwijde is het grootste meer van de Gieterse wateren en geeft vanuit het restaurant een prachtig uitzicht over het meer. De naam van het restaurant betekent letterlijk Huisje (bode) aan het water (Laeke). Juist het water vormt een inspiratiebron voor uitbaters Thijs en Stefan. Lokale producten voeren de hoofdmoot in de gehele villa. Wanneer lokale producten niet mogelijk zijn, doet chefkok Thijs het uiterste om biologische en/of duurzame ingrediënten te verkrijgen. Zo krijgen gasten van Villa Bodelaeke alleen het allerbeste van wat Giethoorn te bieden heeft!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Giethoorn e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Indien de reservering minder dan 24 uur voor de reservering wordt geannuleerd of als het een no-show betreft, kan het restaurant kosten in rekening brengen. Neem zsm contact op met het restaurant.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert of als het een no-show betreft houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden