Restaurant Week
3-gangen Verrassingsdiner
€ 37,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Villa Bodelaeke is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Verrassingsdiner bij restaurant Villa Bodelaeke voor maar € 37,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 11 mensen zeggen over Villa Bodelaeke
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Helaas te veel kleine dingetjes die de beleving verstoorden. Ondanks dat er nog veel tafels beschikbaar waren, werden de tweetjes heel dicht bij elkaar gezet. Ik rook helaas het muffe colbertje van de buurman. Ook zaten we vlakbij een groep van 6 vriendinnen die zo’n lol hadden (leuk hoor, maar zet die dan iets verd...
Lees hele reviewHelaas te veel kleine dingetjes die de beleving verstoorden. Ondanks dat er nog veel tafels beschikbaar waren, werden de tweetjes heel dicht bij elkaar gezet. Ik rook helaas het muffe colbertje van de buurman. Ook zaten we vlakbij een groep van 6 vriendinnen die zo’n lol hadden (leuk hoor, maar zet die dan iets verder weg van de rest, want dat kon je verwachten) dat we echt over tafel moesten buigen om elkaar te verstaan. De entourage an sich was wel mooi.
Het eten was oké. De bisque wel wat zout, het groentengarnituur bij de royale sukade wat karig, maar dat komt wellicht door de lage prijs ivm restaurantweek-menu. Er was goed rekening gehouden met het feit dat ik Koolhydraatarm eet. Helaas kreeg manlief óók geen aardappelgratin (de buren wel) en ook ongezoete room bij de gebakken ananas (vond ik heerlijk, maar hij krijgt dat niet weg) Bij de groep van 6 was iemand die vegetarisch at en eentje die geen uien at, dan krijgt de rest van de tafel wel ‘gewoon’ eten. Waarom mijn man dan niet? Omdat bij het broodje vooraf wel keurig gevraagd was of hij dat wél wilde, verwachtten we ook niet dat het hoofd- en nagerecht voor hem Koolhydraatarm geserveerd zou worden. Bij het hoofdgerecht dachten we nog dat er misschien nog iets aan garnituur bij zou komen dus niet direct aan de bel getrokken. Voor het dessert zei ik nogmaals dat ík dus geen ijs eet, daarmee implicerend dat er alleen voor mij een alternatief gemaakt hoefde te worden. Nogmaals: ik vond het wel heel fijn dat ze voor mij wel kha gemaakt hebben en ook snappen wat dat inhoudt (op de ananas na).
Samenvattend: prima restaurant om te dineren, maar ruimte voor verbetering en daarom de hoge score (nog) niet waardig.
I.h.k.v. De Restaurantweek met 3 pers hier gegeten, een had vegetarisch menu. Voorgerecht was een bisque met zeevruchten, die erg zout was en de daarin gelegen gamba was niet bepaald vers, zacht en onaangenaam ruikend bij kopgedeelte. Het vegetarische hoofdgerecht bestond uit een drabbige aubergine met een ijskoude ...
Lees hele reviewI.h.k.v. De Restaurantweek met 3 pers hier gegeten, een had vegetarisch menu. Voorgerecht was een bisque met zeevruchten, die erg zout was en de daarin gelegen gamba was niet bepaald vers, zacht en onaangenaam ruikend bij kopgedeelte. Het vegetarische hoofdgerecht bestond uit een drabbige aubergine met een ijskoude bol Burrata, waarvan de consistentie het meest aan spons deed denken, net als de smaak. Bij hoofdgerecht geserveerde frites waren lauwwarm, droog en melig en van een dof beige kleur. Niet versgebakken en vermoedelijk warm gehouden of opgewarmd in een oven. Het dessert spande welhaast de kroon qua tegenvallers en bestond uit een chemisch smakend bolletje pistache ijs gelegen op een brok chocolade-koeklaag met een weinig caramel ertussen. De bovenlaag bestond uit een minstens 2,5 cm dikke keiharde laag chocolade waartegen het dessertbestekje machteloos bleek. Al met al een teleurstellende ervaring en zeker niet voor herhaling vatbaar.
Villa Bodelaeke is te vinden aan de rand van Giethoorn. Een prachtige locatie, die het verdient om door nog veel meer mensen ontdekt te worden. Niet alleen vanwege de prachtige entourage, de sfeervolle inrichting en de rustgevende ligging aan het water. Nee, vooral vanwege de uitmuntende keuken. Ons bezoek tijdens ...
Lees hele reviewVilla Bodelaeke is te vinden aan de rand van Giethoorn. Een prachtige locatie, die het verdient om door nog veel meer mensen ontdekt te worden. Niet alleen vanwege de prachtige entourage, de sfeervolle inrichting en de rustgevende ligging aan het water. Nee, vooral vanwege de uitmuntende keuken. Ons bezoek tijdens de Restaurantweek bevestigt dat maar weer eens! Op een van de laatste zomerse septemberdagen genieten we van een heerlijk drankje op het terras. Daar krijgen we ook het voorgerecht geserveerd. Mooier kan het niet; zittend aan de waterkant staat er voor ons een prachtige bisque gevuld met o.a. (erg smakelijke) kreeftjes uit het 'eigen water' van de Wieden/Weerribben en (hoe heerlijk) een coquille. Wat een start! Genieten in alle opzichten, niet in de laatste plaats van wat onze smaakpapillen met ons delen. We zetten het feestje binnen voort waar we door de jonge en ontspannen ober ons hoofdgerecht krijgen opgediend: eend! Nee, dit keer niet uit eigen water. Maar wel op een heel specifieke, eigen manier bereid en zo mals en zo vol van smaak dat je bijna wenst er een uur van te kunnen genieten. Dat lukt natuurlijk niet, maar dankzij het serveren op warme borden kunnen we er wel de tijd voor nemen. Fantastisch en zóóóó lekker! En het dessert? Pistache-ijs met caramelcake. Prachtig om te zien en echt heerlijk om dit verrassende diner mee af te sluiten. Kortom, alleen maar complimenten. Het was niet onze eerste keer bij Villa Bodelaeke en zeker niet de laatste keer!!! We hopen dat velen ons voorbeeld volgen en komen genieten bij 'de Villa'.
Heerlijk gegeten! Zeer leuke en vriendelijke bediening. Ik ben snel overprikkeld en vroeg of de muziek, die heel prettig was overigens, wat zachter mocht. Dat werd meteen ingewilligd.
Het was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste. Het eten was uitzonderlijk goed. We vonden alleen de wijnen hoog geprijsd.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Giethoorn e.o.
Over Villa Bodelaeke
Keuken: Frans
Aan de rand van het Overijsselse Giethoorn en het Beulakerwijde tref je Villa Bodelaeke. Het Beulakerwijde is het grootste meer van de Gieterse wateren en geeft vanuit het restaurant een prachtig uitzicht over het meer. De naam van het restaurant betekent letterlijk Huisje (bode) aan het water (Laeke). Juist het water vormt een inspiratiebron voor uitbaters Thijs en Stefan. Lokale producten voeren de hoofdmoot in de gehele villa. Wanneer lokale producten niet mogelijk zijn, doet chefkok Thijs het uiterste om biologische en/of duurzame ingrediënten te verkrijgen. Zo krijgen gasten van Villa Bodelaeke alleen het allerbeste van wat Giethoorn te bieden heeft!