Restaurant Week
5 course Chef's Surprise menu
€42.50
During the National Restaurant Week, top restaurants offer a fantastic and also a very affordable surprise menu. An offer you don't want to miss!
Based on reviews restaurant Restaurant Meds has been selected as one of the top participating restaurants.
Would you like to enjoy the 5 course Chef's Surprise menu at restaurant Restaurant Meds for only €42.50?
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
What 25 people say about Restaurant Meds
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Wachttijd veel te lang: hoofdgerecht pas na 3 uur wachten! Als hoofdgerecht werd buikspek geserveerd; dit viel zo tegen dat wij de maaltijd beeindigd hebben. In de horeca is het gebruikelijk om 125 ml wijn te schenken; wij hadden het idee dat hier (veel) minder werd geschonken.
Eten was grote porties wel. Okay maar niet bijzonder
Heerlijk gegeten, goede sfeer. Fijne bediening
We hebben genoten van een 5 gangen diner dat qua prijs kwaliteit uitstekend was. Het enige “minpuntje” zou kunnen zijn dat de porties behoorlijk groot zijn.
Er werd ook goed rekening gehouden met dieetwensen.
Zeker voor herhaling vatbaar
Afwisselend menu, goede kwaliteit. We hebben heerlijk gegeten.
Map All restaurant deals in Sittard
About Restaurant Meds
Cuisine: Mediterranean, Seafood
Restaurant Meds was opened in 2002 by the Jacco and Martin Walraven brothers in Sittard. The name "Meds" comes from their preference for Mediterranean cuisine, in particular the Italian.
The preference is to taste in the home and handmade pasta from Jacco, in the wines of Martin and in the atmospheric, warm ambiance. Restaurant Meds prepares the most delicious Italian dishes, using fresh and seasonal products. A place where you can expect an unforgettable evening.
Be surprised by the culinary dishes of Restaurant Meds in Sittard!
Wat jammer om uw ervaring te lezen. De Restaurantweek is voor ons ieder jaar een feestje waarbij we iedere dag een beperkt aantal gasten helemaal in de watten leggen voor een hele fijne prijs. Dit jaar vonden we het een extra mooi idee om er 5, in plaats van 3 of 4 gangen, van te maken en zo de gasten avondvullend te laten genieten. Met ook dit jaar een 100 procent score in de recensies. Tot nu.
U noemt een wachttijd van 3 uur op het hoofdgerecht met een uitroepteken. Een neutrale lezer zou denken dat het heel erg mis is in ons restaurant. 3 uur wachten op een gerecht is absurd. Echter, in die 3 uur ontvingen wij u, serveerden een aperitief, namen menuvoorkeuren en wijnkeuze met u door. serveerden een antipasto misto als voorgerecht en daarna 2 tussengerechten die besteld, geserveerd, genuttigd en weer afgeruimd dienen te worden, waarna het hoofdgerecht nog bereid dient te worden. We houden daarvoor een tijd van 20 minuten voor het nuttigen en 30 minuten maximaal tussen de gangen aan. Al met al opgeteld, had het hoofdgerecht dus eigenlijk pakweg 20 minuten eerder dienen te verschijnen. Daarvoor mijn excuses.
De porchetta die wij als hoofdgerecht serveerden was niet uw smaak. Ook dat spijt mij. Vooral omdat het voor u een reden was om het restaurant te verlaten. Over smaak valt niet te twisten. Het enige dat ik kan zeggen, is dat we de porchetta al aan vele gasten hebben geserveerd, waaronder die van de Restaurantweek, en daar enkel lovende kritieken op hebben gekregen.
Ik vind het oprecht jammer dat u niet van het gebodene heeft kunnen genieten en vooral ook dat ik zelf deze zondag mijn vrije avond had. Avond aan avond zien we deze Restaurantweek tafels voldaan en enthousiast naar buiten gaan. Bij u hebben we dat verschil op één of andere manier niet kunnen maken. Dat vind ik nogmaals bijzonder spijtig.